Fri frakt på ordre over 1.000,-

0

Tåler våre produkter den siste testen til tek.no?

Photo: Ole Henrik Johansen // Tek.no

Vi er veldig stolte av å kunne fortelle deg om vår nylige testing av de nyeste varmeklærne våre av tek.no, et av de mest anerkjente teknologimagasinene i Norge. Det har etter hvert blitt en slags tradisjon at de tester våre produkter og gir oss en ærlig tilbakemelding på ytelsen, noe vi setter stor pris på.

Vi har investert mye tid og ressurser i å utvikle varme klær av høy kvalitet, med avansert teknologi og innovative materialer som gir den beste varmen og komforten. Våre produkter er designet for å takle ekstreme værforhold og gi deg frihet til å utforske naturen, uavhengig av temperaturen. Derfor er vi spente på å høre hva de hadde å si om våre batteridrevne varmeklær denne gangen.

Vi har alltid hatt en lidenskap for å lage klær som ikke bare ser bra ut, men som også holder deg varm og komfortabel i selv de kaldeste temperaturene.

I denne bloggposten vil vi dele tek.no sine erfaringer med våre varmeklær, og gi deg en grundig analyse av ytelsen og funksjonaliteten til produktene. 

Les videre for å finne ut mer om vår testing med tek.no, og hvorfor Heat Experience sine varme klær er et smart og pålitelig valg for deg som er på utkikk etter kvalitetsklær for de kalde dagene!

Juster varmen i klærne med mobilen din

Når kulden biter på nese og fingertupper er det viktig å holde varmen om man skal være utendørs. Ingen liker å fryse – og mister du varmen kan turen ut i skog og mark fort bli ganske så miserabel.

Vi har tidligere testet flere ulike klesplagg som har innebygde varmeelementer som drives av et batteri. Dette tilfører varme som kommer godt med når kvikksølvet på gradestokken trekker seg godt under null grader.

Nå har vi fått inn et par nye plagg fra Heat Experience, og årets nyhet er at du kan styre varmen fra en app på mobilen. Det ene er en vest, mens det andre plagget er en mer tradisjonell jakke med hette på.

Billige er dog disse løsningene ikke: Du må regne med å betale opp mot tre tusen kroner for et eksemplar av jakken – og noen få hundrelapper mindre for vesten.

Foto: Ole Henrik Johansen // Tek.no

God kvalitet på klærne

Om vi starter med vesten så er denne laget med det som virker å være gode og solide løsninger på både stoff og glidelås. Fôret på innsiden av vesten har et mønster og tekstur som gjør at den sitter godt mot en T-skjorte eller ullundertøy.

Utvendig har du et vannavstøtende stoff som gjør at du kan tåle en regnskur uten at du blir klissvåt.

Jakken er også hendig og lett, og bærer preg av å ha de samme solide stoffvalgene og ikke minst en kraftig glidelås. Denne har et glattere fôr, mens utsiden virker å være ganske lik vesten.

Begge disse plaggene er ment som et mellomlag om du for eksempel skal i skibakken eller på isfiske, mens den fint kan brukes som en utvendig jakke om du skal kose deg på bytur eller når du skal sitte ute på litt kjølige høstkvelder.


Foto: Ole Henrik Johansen // Tek.no

Enkelt oppsett

Du kan enkelt se at dette er de nyeste modellene ved å se på knappen som sitter festet på brystet. Knappen er nå blitt mindre og nettere, og den har dessuten fått rader med lys under seg i stedet for at selve knappen skifter farge ettersom hvilken effekt du har valgt.

Med batteriet koblet til kan du enkelt slå på plagget og søke opp dette i appen som kan lastes ned til enten iOS eller Android.

Appen er en enkel og velfungerende løsning hvor du raskt finner hva du har slått på i appen, og legger inn denne med et ikon ettersom det er en jakke eller vest, samt at du selv kan navngi plagget om du vil det.

Med plagget koblet til så kan du trykke deg inn på de ulike plaggene og velge temperaturen du vil at den skal gi deg. Alt fra 20 grader og opp mot 60 grader (!).

I tillegg er det en egen føler som viser hvor varmt du har det på innsiden av jakken.

Vi liker hvor raskt jakken eller vesten responderer når vi gjør endringer via appen. Men merk at dersom du kommer utenfor Bluetooth-rekkevidde så vil du måtte koble til plagene på nytt. I alle fall måtte vi det.

LES HELE ANMELDELSEN HER

Tekst og bilde: Daniel Engen og Ole Henrik Johansen

09.06.2023