Fri frakt på ordre over 1.000,-

HeatX™ teknologi

HeatX™ teknologi

07.07.2023
0

9V App-kontrollert varmesystem

Varmeelementene er plassert på brystet og korsryggen for en optimal temperaturopplevelse og varmeoverføring.
HeatX™ 9V App-styrte varmesystem er designet for å hjelpe deg med å holde din idealtemperatur. Juster mellom fire varmenivåer ved å bruke knappen på plagget eller still inn ønsket temperatur ved hjelp av appen, og la systemet ta seg av resten. Varmeelementene er elastiske for å gi god bevegelighet og pusteevne, og strategisk plassert på områder av kroppen for å få best effekt av den ekstra varmen. Den innebygde temperatursensoren forhindrer overoppheting og sikrer at systemet kan justere seg til ønsket idealtemperatur. 5 års testing og utvikling har sikret et trygt og langvarig varmeelement som gir optimal varme og komfort.

21.06.2023

5V Varmesystem

HeatX™ 5V-system er et USB-drevet varmesystem laget med tanke på brukervennlighet. Tre varmenivåer kontrollert med en knapp, og kompatibilitet med de fleste powerbanker gjør dette til en praktisk og brukervennlig løsning. Den medfølgende powerbanken kan lades på et hvilket som helst USB-uttak og sikrer langvarig varmetid.

21.06.2023
0

7,4V Varmesystem for hansker

Alle våre hansker er laget med HeatX™ 7,4V hanskesystem. Det går på 7,4 V for å maksimere effekt/vekt/varmeforhold. Elementene er nøye tilpasset for å passe hver størrelse og modell for å gi god varmedekning av hendene og fingrene. Hanskene kommer med de energieffektive 2200 mAh 7,4V batteriene, som sikrer god batterilevetid med minimal vekt og størrelse.

21.06.2023
0

7,4V HeatX Core Heat System

Et 7,4V batterisystem med et DC-rundplugg tilkoblingsgrensesnitt. Effektive varmeelementer sørger for lavt energitap og god varmeoverføring direkte til kroppen din. De tre forskjellige varmenivåene kan enkelt justeres ved å trykke på en knapp for å finne din optimale temperaturinnstilling.

21.06.2023
0

5V Remote Sock Heat System 

HeatX™ Varmesystem for sokker har varme både over og under tærne. Med NTC sensorstyrt temperaturkontroll kan du være sikker på at temperaturen holder seg innenfor trygge grenser. NTC sensoren bidrar også til å regulere varmen, og gi deg varme bare når du trenger det. De buede batteriene er skreddersydd for å sikre optimal størrelse, vekt og batteritid, samtidig som det følger formen på benet ditt for å optimalisere brukerkomforten. USB-C-grensesnittet muliggjør enkel lading både hjemme og på farten, med hvilken som helst CE-godkjent USB-uttak.

21.06.2023
0

APP-styrt varmesystem i såler

Sålene drives av et effektivt varmesystem på 3,7V, som gjør det mulig å plassere et lite innebygd batteri i sålene. Varmeelementet er plassert under fotens fremre del, nær tærne. Dette sikrer et komfortabelt og fleksibelt varmeelement som du ikke vil legge merke til før du skrur på varmen. - Temperaturen kan finjusteres via APPen. Sålene gjennomgår flere tester, inkludert 1000000 bøyninger, falltester og selvfølgelig sikkerhets- og ytelsestester, for å sikre at produktet er både trygt og holdbart. Opplading utføres via USB, noe som sikrer enkel tilgang til lading på farten.

21.06.2023
0

Fjernstyrt varmesystem i såler

Sålene drives av et effektivt varmesystem på 3,7V, som gjør det mulig å plassere et lite innebygd batteri i sålene. Varmeelementet er plassert under fotens fremre del, nær tærne. Dette sikrer et komfortabelt og fleksibelt varmeelement som du ikke vil legge merke til før du skrur på varmen. Muligheten for fjernstyring gir deg tre varmeinnstillinger å velge mellom. Sålene gjennomgår flere tester, inkludert 1000000 bøyninger, falltester, og selvfølgelig sikkerhets- og ytelsestester, for å sikre at produktet er både trygt og holdbart. Opplading utføres via USB, noe som sikrer enkel tilgang til lading på farten.

21.06.2023

Les mer om: