13.06.2023

Gratulerer med ditt nye HeatX varmeprodukt:

Last ned HeatX APP her!

13.06.2023

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Heat Experience – App

Personvernerklæring

Heatexp AS har utviklet Heat Experience – Remote appen som en gratis app. Denne TJENESTEN tilbys av Heatexp AS uten kostnad og er ment for bruk som den er. Denne siden brukes for å informere besøkende om våre retningslinjer for innsamling, bruk og offentliggjøring av personlig informasjon hvis noen velger å bruke vår tjeneste. Hvis du velger å bruke vår tjeneste, samtykker du til innsamling og bruk av informasjon i henhold til denne policyen. Den personlige informasjonen vi samler inn, brukes for å tilby og forbedre tjenesten. Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen, bortsett fra som beskrevet i denne personvernerklæringen. Begrepene som brukes i denne personvernerklæringen, har samme betydning som i våre vilkår og betingelser, som er tilgjengelige på Heat Experience – Remote, med mindre noe annet er definert i denne personvernerklæring.

Innsamling og bruk av informasjon

For å gi en bedre opplevelse, mens du bruker tjenesten vår, kan vi kreve at du gir oss visse personidentifiserbare opplysninger. Informasjonen vi ber om, vil bli bevart av oss og brukt som beskrevet i denne personvernregelen. Appen bruker tredjepartstjenester som kan samle inn informasjon som brukes til å identifisere deg. Lenke til personvernregler for tredjeparts tjenesteleverandører som brukes av appen:
Google Play Services

Loggdata

Vi ønsker å informere deg om at når du bruker tjenesten vår, i tilfelle en feil i appen, samler vi data og informasjon (gjennom tredjeparts produkter) på telefonen din kalt Loggdata. Disse loggdataene kan inkludere informasjon som enhetens internettprotokoll ("IP")-adresse, enhetsnavn, operativsystemversjon, konfigurasjonen av appen ved bruk av tjenesten vår, tid og dato for bruk av tjenesten vår, og annen statistikk.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som vanligvis brukes som anonyme unike identifikatorer. Disse sendes til nettleseren din fra nettstedene du besøker, og lagres på enhetens interne minne. Denne tjenesten bruker ikke disse "informasjonskapslene" eksplisitt. Imidlertid kan appen bruke tredjeparts kode og biblioteker som bruker "informasjonskapsler" for å samle inn informasjon og forbedre tjenestene deres. Du har muligheten til enten å akseptere eller avvise disse informasjonskapslene og vite når en informasjonskapsel sendes til enheten din. Hvis du velger å avvise våre informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av denne tjenesten.

Tjenesteleverandører

Vi kan ansette tredjeparts selskaper og enkeltpersoner av følgende grunner: • For å lette tjenesten vår
• For å tilby tjenesten på våre vegne
• For å utføre tjenester relatert til tjenesten; eller
• For å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.
Vi ønsker å informere brukere av denne tjenesten om at disse tredjepartene har tilgang til din personlige informasjon. Grunnen er å utføre oppgavene som er tildelt dem på våre vegne. Imidlertid er de forpliktet til ikke å avsløre eller bruke informasjonen til noen annen hensikt.

Sikkerhet

Vi verdsetter tilliten du gir oss ved å gi oss din personlige informasjon, og derfor streber vi etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte den. Men husk at ingen metode for overføring over internett eller metode for elektronisk lagring er 100 % sikker og pålitelig, og vi kan ikke garantere absolutt sikkerhet.

Lenker til andre nettsteder

Denne tjenesten kan inneholde lenker til andre nettsteder. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du dirigert til det nettstedet. Merk at disse eksterne nettstedene ikke drives av oss. Derfor anbefaler vi deg sterkt å gjennomgå personvernreglene til disse nettstedene. Vi har ingen kontroll over og tar ikke ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisene til noen tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Personvern for barn

Denne tjenesten retter seg ikke mot personer under 13 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis vi oppdager at et barn under 13 år har gitt oss personlig informasjon, sletter vi umiddelbart dette fra våre servere. Hvis du er en forelder eller verge og er klar over at barnet ditt har gitt oss personlig informasjon, vennligst ta kontakt med oss slik at vi kan utføre nødvendige tiltak.

Endringer i denne personvernerklæring.

Vi kan oppdatere vår personvernregel fra tid til annen. Derfor anbefales det at du ser gjennom denne siden periodisk for eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernregelen på denne siden. Denne policyen er gyldig fra 2020-09-17 Apple og Apple-logoen er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. App Store er et servicemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Google Play og Google Play-logoen er varemerker for Google Inc.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller forslag angående vår personvernregel, kontakte oss på kundeservice@heatexperience.no