Fri frakt på ordre over 1.000,-

Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Personvernerklæring

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller legger inn en bestilling i Heat Experience nettbutikk, vil dine personlige opplysninger bli samlet inn. Heat Experience vil behandle all personlig informasjon strengt konfidensielt. Vi samler kun informasjon om deg for å behandle din bestilling, og vil aldri videreformidle personlige opplysninger eller bestillingsdetaljer til tredjepart, med unntak av spesifikt formål med å levere det kjøpte produktet eller tjenesten som er etterspurt. Hvis du abonnerer på vårt nyhetsbrev, eller gir samtykke til å motta promoterings e-post fra oss, vil vi sende deg oppdateringer om produkter og tjenester, tilbud og annen markedsføringskommunikasjon basert på informasjonen vi samler inn om deg, slik som din e-postadresse, generell lokasjon og kjøps- og nettsidehistorikk. Hvis du på et hvilket som helst tidspunkt ønsker å melde deg av dette, kan du enkelt klikke på avmeldingslenken i en av våre e-poster. Du har rett til å se dine personlige detaljer ved forespørsel. Hvis de er feil, ufullstendige eller irrelevante, har du rett til å kreve at informasjonen blir korrigert. Du har også rett til å få dine opplysninger slettet på din forespørsel. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@heatexperience.no for spørsmål eller forespørsler angående personvernet ditt.

Avmelding fra e-poster Hvis du på noe tidspunkt ønsker å melde deg av fremtidige e-poster fra oss, inkluderer vi detaljerte instruksjoner for å gjøre dette nederst i hver e-post vi sender.

Google Analytics

Nettstedet vårt bruker Google Analytics Advertising-funksjoner for å fastslå kjønn, aldersgruppe og interesser basert på andre typer nettsteder du har besøkt. Vi bruker dette aggregert for å forstå hvilke demografiske grupper som engasjerer seg med ulike deler av nettstedet vårt. Du kan velge å ikke delta med GOOGLE'S BROWSER ADD-ON.

Informasjonskapsel-policy

Hva er informasjonskapsler? Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren din og som tillater at Heat Experience eller en tredjepart gjenkjenner deg. Informasjonskapsler kan brukes til å samle, lagre og dele små biter av informasjon om dine aktiviteter på tvers av nettsteder, inkludert på Heat Experiences nettside.

Informasjonskapsler kan brukes til følgende formål:

  • Å aktivere visse funksjoner
  • Å levere analyser
  • Å lagre preferanser
  • Å aktivere annonselevering og atferdsbasert annonsering

Hvordan bruker tredjeparter informasjonskapsler på denne nettsiden? Tredjeparts selskaper som analytiske selskaper og annonsenettverk bruker generelt informasjonskapsler for å samle brukerinformasjon på en anonym basis. De kan bruke denne informasjonen til å bygge en profil av dine aktiviteter på Heat Experience nettsiden og andre nettsider du har besøkt.

Hva er dine alternativer for informasjonskapsler?

Hvis du ikke liker ideen om informasjonskapsler eller visse typer informasjonskapsler, kan du endre nettleserens innstillinger for å slette informasjonskapsler som allerede er satt, og for å ikke godta nye informasjonskapsler. For å lære mer om hvordan du gjør dette, besøk hjelpesidene til nettleseren din.

Vær oppmerksom på at hvis du sletter informasjonskapsler eller ikke godtar dem, kan du kanskje ikke bruke alle funksjonene vi tilbyr, du kan kanskje ikke lagre preferansene dine, og noen av sidene våre vil kanskje ikke vises riktig.

Hvor kan jeg finne mer informasjon om informasjonskapsler? Du kan lære mer om informasjonskapsler ved å besøke følgende tredjeparts nettsteder:

> ALL ABOUT COOKIES.ORG
> NETWORK ADVERTISING INITIATIVE

Endringer Vi kan oppdatere denne personvern-policyen fra tid til annen for å gjenspeile endringer i våre praksiser eller av andre operative, juridiske eller regulatoriske grunner.

Kontakt oss

For mer informasjon om våre personvernpraksiser, hvis du har spørsmål eller ønsker å klage, vennligst kontakt oss per e-post på kundeservice@heatexperience.no eller per post ved å bruke detaljene nedenfor:

 

Heatexp AS
Att: Personvernansvarlig
Østre Rosten 102B
7075 Tiller Norge