Varme og komfort
i hverdagen

"Batteridrevne varmeklær utviklet for deg som VIL eller MÅ oppholde deg i kulden"
 
Heat Experience batteridrevne varmeklær er utviklet for deg som oppholder deg i kulde. Enten om det er fordi du vil, eller fordi du må. Enten fordi du elsker friluftsopplevelser, men kan leve uten kulden, eller fordi du må arbeide eller holde ut i kalde forhold.
0

19.06.2023

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Historien

Heat Experience ble grunnlagt våren 2016 i Trondheim. En by som kanskje er like kjent for sitt uforutsigbare vær, som Nidarosdomen og bymarka. 
Målet var å utvikle klær og utstyr for å gjøre hverdagen varmere og mer komfortabel, ved hjelp av ny varmeteknologi. 

Alle våre produkter blir fortsatt designet, utviklet og testet i og rundt vårt hovedkvarter i Trondheim.
 

Vår filosofi

I Heat Experience blir alle våre varmeplagg utviklet etter samme filosfi: 

SKANDINAVISK DESIGN 

Funksjonelt, enkelt og tidløst, med brukeren i sentrum. Vi starter alltid med å definere nytteverdien av et produkt for brukeren, og lar nytten bestemme utseende og stiluttykk, uten unødvendige detaljer

KVALITET

Vi vektlegger alltid testing og gjennomprøvde løsninger før vi lanserer noe på markedet. Sammen med et stadig voksende testpanel bruker vi heller et år ekstra på testing og videreutvikling, enn å la brukerne våre finne ut av eventuelle mangler. For å sørge for langvarige produkter bruker vi alltid nøye utvalgte materialer og en grundig kvalitetssjekk av produkter og produksjonslinje. 

INNOVASJON

Vi jobber alltid med å finne nye og bedre løsninger for å løse ekte behov. Om det er teknologi, materialer eller en kombinasjon av dette. Vår ambisjon er å bli ledende på varmeplagg, og vi gir oss ikke før vi er i mål.

VÅR MISJON

Heat Experience jobber for å designe og utvikle trygge produkter av høy kvalitet som gir deg komfort og varme i hverdagen, der du er, når du trenger det.


 

 

Se vårt utvalg av varmeprodukter