Aldri mer en kald dag med smarte varmeklær  

Høsten gir oss varme høstfarger, og byr på mange flotte opplevelser både inne og ute. Men så banker plutselig kong vinter på døra, og med dyr strøm og kalde dager utendørs er det like greit å forberede seg. Men behøver du å kle deg som en polfarer for en tur til butikken fordi om gradestokken rimer og viser mange blå? Svaret kan være batteridrevne varmeplagg. Kroppsnære klær som holder deg varm gjennom hele dagen, og som er meget behagelig å bevege seg rundt i.  

Varmeplagg fra Heat Experience passer like godt om du er på vei opp på en fjelltopp, følger barna til barnehagen, lufter hunden, eller kjører motorsykkel til jobb. Så fort du begynner å fryse, trykker du bare på knappen, og varmen sprer seg raskt i genseren, vesten, hanskene eller sålene. Enkelt, smart og komfortabelt!  

Varme, smarte og tidløse plagg har sakte men sikkert blitt en trend blant frosne nordmenn. Mange har til og med tatt de i bruk innendørs på de kaldeste dagene. Kanskje ikke så rart med strømprisene, og alle undersøkelsene som viser hvor mye du sparer på å senke innetemperaturen noen grader. Så her snakker vi virkelig verdifull multibruk.

Enkelt, smart og komfortabelt! 

Det blir fort kaldt i høy fart på motorsykkelen. Da er det ekstra deilig med batteridreven varmevest

 

Komplisert å bruke?

Batteridrevne varmeplagg har små varmetråder sydd inn i stoffet. Disse varmetrådene trekker varme fra et batteri eller en HeatX™ powerbank plassert på innsiden av tøyet. Varmen blir så fordelt jevnt utover de viktigste områdene på kroppen for å gi deg en stabil og komfortabel kjernetemperatur.

I tillegg er det mulig å kontrollere varmen på alle årets nye produkter med vår helt egen Heat Experience APP, som selvsagt kan styres enkelt fra telefonen. Det betyr at du har full kontroll over både strøm- og varmeforbruk gjennom hele dagen.

Er det dyrt å lade batteriene?  

Svaret er nei. Ett fullt batteri bruker ikke mer strøm enn det du bruker for å lage 4 kanner med kaffe fra en ordinær kaffetrakter, eller mellom to og tre oppladninger av de fleste mobiltelefoner. Det vil si mellom 20 øre og 1 krone per ladning.

Trykk her om du er interessert i å lese mer om varmeplagg fra HEAT EXPERIENCE

Slik holder hun varmen på vei til jobb.

Spesialsykepleieren Vibeke er en av de som virkelig gjør fullt utnytte av både vest, hansker og såler, for ved siden av å være mor, bestemor og spesialsykepleier er hun lidenskapelig glad i å kjøre motorsykkel hele året. – Sommer som vinter.

Denne bautaen av en dame har vært en flittig bruker av våre produkter siden vi startet opp i 2016 og bruker plaggene våre daglig, nesten hele året.

Vintermotorsykling er en hobby som er forbeholdt de færreste, men Vibeke lar verken snø eller kulde stanse seg på sin søken etter fartsfylt moro.

Hun legger heller ikke skjul på at varmeklær har vært avgjørende for å holde komforten på topp gjennom hele vinterhalvåret. 

“Et alternativ jeg bruker mye når jeg kjører mc, særlig offroad, er Heated Core Vest. Den gir varme der det trengst, og fordi den ikke har ermer gir den god plass under brynje eller annen beskyttelse.

Denne hender det jeg også bruker over en genser, dersom det er akkurat litt for kjølig til å ikke ha et ekstra ytterplagg på fritiden.”

Plaggene fra Heat Experience har både et stilrent og tidløst design. 

Nysgjerrig på Vibekes favoritter?

Vi lurte på hva som var Vibekes favoritt blant våre produkter, og dette er det hun hadde og si:

“På grunn av revmatisme er jeg veldig varmekjær, og både såler, hansker, jakker og vester er gode å ha. Det er vanskelig å anbefale bare én favoritt, men det er nok den blå varmegenseren jeg bruker aller mest, den bruker jeg under mc-jakken til og fra jobb, og den fungerer også ypperlig på kontoret og ute på oppdrag. Jeg liker spesielt at den er elastisk i stoffet, slik at jeg kan dra opp ermene ved behov.”

Varmegenseren hun refererer til er vår GRID FLEECE varmegenser som blant annet ble anbefalt og fikk en score på 8,5 av TEK.NO

Vil du lese flere saker som denne og i tillegg få 10% avslag på alle våre produkter? Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev HER