Heat Experience + Freeski NM = Sant  

I år som i fjor ble Heat Experience spurt om å bidra som hovedsponsor på Freeski NM på Trysilfjellet, og når det kommer til såpass flotte arrangementer som dette er vi sjeldent vonde å be. Vi pakket bilen full av varmeklær og kjørte opp til ett av Norges vakreste skianlegg for det vi kun kan kalle en skikkelig kickstart på årets påske.

Her har du årets stemningsrapport fra Freeski NM 🎿

Varmt i sola, kaldt i skyggen. Da er det deilig å kunne skru opp varmen i en batteridreven varmevest.

 

 

Varmt i sola, hutrende kaldt i skyggen. 

 

De av oss som husker Freeski NM 2022 vet at det ble en utfordrende affære, både for forblåste utøvere og forfrosne tilskuere. For med stiv kuling i minusgrader og flere avlyste seanser gjennom hele helgen var det enda godt at Heat Experience stod klare med varmeklær i alle størrelser og fasonger.

Ikke minst dommerne som satt ute i kulda og holdt fortet hele helgen. 

 

Årets arrangement ble heldigvis den rake motsetning fra i fjor, og årets værguder var gode nok til å sjenke oss med sol og plussgrader gjennom hele arrangementet, men selv om det er varmt i sola midt på fjellet blir det raskt kaldt i skyggen, og teltet vårt ble hyppig besøkt av nysgjerrige tilskuere som gjerne ville teste våre batteridrevne varmeklær. 

Varme votter med innebygde varmetråder er kjekt å ha når man er litt fuktig og kald i stolheisen.

 

 

Freeski general Terje Skarpnord og Heatx representant Daniel Engen i dype samtaler.

 

 

Norgeseliten og juniorene, side om side!

 

Freeski NM er en konkurranse som baserer seg på Slopestyle og Big air både for juniorer, seniorer, menn og kvinner, og vi hadde selvsagt med oss gavekort til alle pallplassene i alle kategorier. Hele Freeski-miljøet var samlet, og det er både rørende, inspirerende og morsomt og se en Olympisk mester som Birk Ruud kjøre side om side med de yngste og mest håpefulle i juniorklassen. Det er sånne øyeblikk som skaper mestere, og vi må rett og slett bare ta av oss varmehatten for engasjementet dette flotte miljøet har vist oss to år på rad.

Porsche center Son i kjent stil!

Selebert selskap i påskeskyggen

 

 

For en liten start-up bedrift fra Trondheimstraktene er det vanvittig moro å se vår egen logo sidestilt med noen av Norges og ikke minst verdens mest kjente og kjære merkevarer. Denne helgen var vi stolte av å være representert i samme kategori som blant annet Hestra, K2, Armada, Kapeesch og ikke minst Porsche som alle sammen bidro til at dette ble en uforglemmelig helg for alle som var involvert. 

 

Vi satser på like godt vær og like godt oppmøte neste år! 🙂

 

Vil du se et sammendrag av årets konkurranse? Klikk her

 

Nysgjerrig på årets resultater? Klikk her

NYHET!
NYHET!