Fri frakt på ordre over 1.000,-

0

Knuser myten: Batteridrevne varmeplagg er ikke bare for vinteren

Når sommeren melder sin ankomst, tenker de fleste på sol, varme og lange dager utendørs. Batteridrevne varmeplagg er kanskje ikke det første som kommer til tankene, men de kan faktisk være utrolig nyttige selv i de varmeste månedene. Heat Experience har nemlig gjennom årene jobbet hardt for å forme og utvikle den nyskapende kleskategorien til å bli et året rundt-plagg. I dette blogginnlegget vil vi utforske hvordan disse plaggene kan forbedre din sommeropplevelse, fra campingturer til kvelder ved sjøen. Les videre for å oppdage hvordan du kan holde deg komfortabel, uansett hva sommeren bringer!

Tidlige morgener

Fisketurer, fjellvandringer eller andre utendørsaktiviteter som starter tidlig om morgenen, kan innebære kjølige temperaturer før solen virkelig varmer opp. Batteridrevne varmeplagg gir deg den ekstra varmen du trenger for å komme i gang med dagen på en behagelig måte.

Tips til bruk:

 1. Ta på en varmevest før du drar ut på en tidlig fisketur.
 2. Bruk varmehansker for å holde hendene varme under morgenaktiviteter.

 

Kjølige sommerkvelder

Selv om dagene kan være varme, kan kveldene ofte bli kjølige, spesielt ved sjøen eller i fjellene. Våre spesialdesignede jakker eller vester kan være den perfekte løsningen for å holde deg varm uten å måtte pakke med deg store, tunge klær.

Tips til bruk:

 1. Ta med en lett, batteridrevet varmejakke til stranden for sene kvelder ved bålet.
 2. Plasser et oppvarmet sitteunderlag der du skal sitte ute på terrassen og nyte de lange sommerkveldene.

 

Camping og friluftsliv

Camping er en populær sommeraktivitet, men nettene kan bli overraskende kalde, særlig om du befinner deg oppe i høyden. Varmeplagg gir en enkel og effektiv måte å holde varmen på, og med deres lange batteritid kan man få en god natts søvn og være klar for neste dags eventyr.

Tips til bruk:

 1. Bruk et oppvarmet sitteunderlag for ekstra varme i teltet.
 2. Ha varmesokker tilgjengelig for kalde netter rundt leirbålet.

 

Hold varmen og nyt musikken på festival

Festivaler er en av sommerens store høydepunkter, men det kan bli kjølig når solen går ned, spesielt når du står stille og lytter til favorittartistene dine. Batteridrevne varmeplagg er derfor en game-changer på festival, der de sørger for at du holder deg varm og komfortabel hele natten. Med varmeplagg blant festivalutstyret ditt, kan du fokusere på å ha det gøy og nyte musikken uten å bli distrahert av kjølige temperaturer. 

Tips til bruk:

 1. Ta med en lett, batteridrevet varmejakke som enkelt kan pakkes sammen og bæres med deg. Ta den på når temperaturen synker om kvelden.
 2. Bruk oppvarmede såler i skoene for å holde føttene varme når du står lenge i køer eller foran scenen.
 3. En varmevest kan være et praktisk og diskret alternativ som tar seg bra ut til festivalantrekket ditt.

 

Hvordan velge de rette varmeplaggene for sommeren

Når du velger klær med oppvarmede elementer for sommerbruk, er det viktig å finne lette og kvalitetssikrede materialer som ikke overoppheter deg. Plagg med justerbare varmenivåer er også ideelle, da de gir deg muligheten til å tilpasse varmen etter behov.

Noen anbefalte plagg:

 1. HeatX Heated Pile Fleece: Perfekt for kjølige sommerkvelder.
 2. HeatX Heated Outdoor Vest: Ideelle for lagvis påkledning under morgenaktiviteter.
 3. HeatX Heated Sit Pad: Gir ekstra varme når man sitter og nyter kjølige sommernetter og morgener.

Batteridrevne varmeplagg er en fantastisk ressurs, selv om sommeren. De gir deg muligheten til å nyte utendørsaktiviteter til fulle, uten å bekymre deg for uventet kjølige temperaturer. Med riktig bruk kan disse plaggene forbedre dine sommeropplevelser, fra camping til kvelder ved sjøen. Så neste gang du planlegger en sommeraktivitet, husk å pakke med batteridrevne varmeplagg i bagen for optimal komfort hele sesongen.

13.06.2024