#YESHEATEXPERIENCE

Vi synes det er utrolig kult å se dine bilder av våre produkter!

Det kan hende vi blir så glade og stolte at vi kan be deg om å bruke disse i våre egne kanaler.

Vi vil gjerne ha lov til å bruke bildene dine på vår nettside eller i butikker, sosiale medier som og kanskje i ett og annet nyhetsbrev.

Selvfølgelig spør vi først om dette. Du svarer oss når vi gjør en forespørsel til deg gjennom hashtag #yesheatexperience, og da aksepterer du følgende:

Du gir Heatexp AS (Org.nr 917354758) datter- og søsterselskaper, en ikke-eksklusiv, verdensomspennende rett til å bruke bildene du tagget med #yesheatexperience for markedsføringsformål.

Du bekrefter da at:

  1. Du eier rettighetene til bildene dine og vi inngår en avtale med deg om disse
  2. Du har tillatelse fra alle personer som vises på bildet og har alle rettighetene til å bruke bildene videre

Heatexp AS vil ikke bryte tredjeparts rettigheter eller bryte med gjeldende regler.

Deretter frigjør du Heatexp AS fra alle forpliktelser til å betale deg for bruken av bildene og deres immaterielle rettigheter i forbindelse med de ovenfor beskrevne bruksformene. Du frigjør også Heatexp AS og alle personer som handler hos oss for for alle krav, erstatning og forpliktelser av noe slag i forbindelse med bruken av bildene som beskrevet ovenfor.

Ved å svare på oss med hashtag #yesheatexperience, godtar du at du har lest og forstått de ovennevnte vilkårene. Du kan alltid kontakte oss for spørsmål angående ovennevnte ved å sende oss en e-post til contact@heatx.no