Fri frakt på ordre over 1.000,-

HeatX Heated Everyday Socks w/battery S

Grey - EU37/39

Varenr:HEES038-S
1 499,-
FargetekstGrå
Størrelse
Vis varianter som liste
Utsolgt (399 dager)
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåBrukerveiledning
Beskrivelse
0

0

0

0

Teknisk info

Beskrivelse

HeatX ™ Heated Everyday Socks er en enkel og komfortabel løsning for alle som sliter med kalde føtter. Bruk dem i skistøvlene, turskoene eller kanskje mens du slapper av på sofaen.

Disse sokkene vil holde tærne dine varme og komfortable. Materialblandingen av ull og kunstfiber sørger for høy slitestyrke, varme og at fuktighet effektivt transporteres bort fra føttene. Sokken er utstyrt med HeatX™ varmesystem. Varmeelementene er plassert over og under tærne. De oppladbare 5000 mAh-batteriene plasseres i en egen lomme æverst på sokken, og holder deg varm i opptil 8 timer. Velg mellom tre forskjellige varmenivåer ved å bruke fjernkontrollen eller knappen på batteriet for å finne det riktige nivået for aktiviteten din. Batteriindikatoren på batteriet gir deg full kontroll over batterinivå. Lades med medfølgende USB-C kabler.

Les merLukk

Egenskaper

  • HeatX™ varmeteknologi
  • Merino ullblanding for optimal isolasjon og holdbarhet
  • 360 Toe Box -varme over og under tærne
  • Tre varmenivå
  • Fjernkontroll eller manuell kontroll
  • 2x 5000 mAh USB-C Li-Po oppladbare batterier inkludert
  • Lad via medfølgende dobbel USB-C-kabel
  • Opptil 8 timers varmetid, avhengig av forhold.
  • Kan vaskes i maskin
  • 2 års garanti

Materialsammensetning

20 % merinoull, 20 % nylon, 20 % akryl, 40 % polyester

Les merLukk

Størrelse

S: 37-39 EU
M: 40-42 EU
L: 43-45 EU

Les merLukk

Vask og stell

Dette produktet kan vaskes i maskin. Husk å ta ut batteriet og ta på plasthetten på USB-kabelen før vask. Maskinvask 30 C grader på skåneprogram. Heng til tørk. Må ikke tørkes i tørketrommel. Ikke vri. Ikke stryk.

Les merLukk

HeatX™ Teknologi

HeatX™ Sock Heat System har «360-toe box» med varme over og under tærne. Med NTC temperaturkontroll kan du være sikret at temperaturen holder seg innenfor sikre grenser. NTC er også en avgjørende del av kraftoptimaliseringen, og gir deg varme bare når du trenger det. De buede batteriene er spesiallaget for å sikre optimal størrelse, vekt og batteritid. Den buede formen gjør at den følger formen på benet for å optimalisere komforten. USB-C-grensesnittet muliggjør enkel lading mens du er på farten, med alle CE-godkjente USB-uttak.

Les merLukk

Produktinformasjon

Kjønn Unisex
Størrelse 37-39


Andre kjøpte også
Brukerveiledning

Produkter du har sett på

Andre kjøpte også