// Årets varmeste pakker får du fra Heat Experience

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er ikke alltid like enkelt å bestemme seg for hva man skal putte under juletreet. Hvis du er en av mange som har vurdert å kjøpe batteridrevne varmeklær i julegave til dine kjære og nære, men fortsatt er usikker på om du skal velge varmevest eller varmehansker, håper vi noen av våre trofaste kunder og ambassadører kan hjelpe deg videre på veien.

Her er årets varmeste julegavetips fra oss i Heat Experience.

 

Vibeke Høgseth, Spesialsykepleier – Anbefaler: Varmevest

Jeg bruker varmevesten min omtrent hver dag, enten fordi jeg er generelt er frostig av meg, eller hver gang jeg kjører motorsykkel.Vesten varmer så godt at maks styrke blir for mye under kjøreklærne, samtidig som det er godt å kunne variere varmestyrken alt etter om det er uvær eller sol, om jeg kjører i vind eller i står stille fordi jeg har en pause. Overraskende god kapasitet på batteriet også!

Jeg kommer garantert til å kjøpe meg flere av disse!

 

// Produkter anbefalt av Vibeke:

 

1499 kr
–33%
OUTLET!
Out of stock
999 kr
699 kr
 

@k9_norway, Hundetrener, Anbefaler: Varmehansker

Jeg har kjøpt varmehansker primært for å fotografere i kulden, noe som gjør at jeg kan ta stabile og gode bilder. Hanskene er av godt materiale (veldig slitesterk) og er varme både med og uten batteri. Jeg har faktisk nettopp lånt vekk såler, hansker og genser til søsteren min som har begynt i ny jobb denne uken hvor hun er mye ute, også har jeg lånt vekk vesten til en kollega som hele tiden fryser på kontoret. Jeg er sikker på at de kommer til å bli like overbevist som meg. Produktene deres har reddet vinterhalvåret for min del 🙏🏻

// Produkter anbefalt av @K9_norway:

 

1499 kr
–33%
OUTLET!
Out of stock
999 kr
699 kr

LES OGSÅ

Norges hemmelige våpen under OL i Beijing

 

Foto: Espen Mills // Hurtigruten Expeditions

Espen Mills, Fotograf, Anbefaler: Alle produktene

Espen Mills er en dreven fotograf med natur og mennesker i fokus. I år er han på vei ned til Antarktis for å jobbe som ekspedisjonsfotograf og med seg i bagasjen har han alt han trenger av Heat Experience utstyr. 

Vi er mye utendørs i alt slags vær og særlig vinden kan være bitende kald. Den første sesongen hadde jeg både dunbukse og dunjakke som jeg hadde under skallbekledning. Det fungerer OK, men det blir for varmt i aktivitet, og blir faktisk kaldt når man sitter i ro en stund. (Vi er mye rundt i småbåter).
Forrige sesong derimot hadde jeg med meg varmevest og den fungerte fantastisk!! I år trenger jeg enda mer varme. – Espen Mills

Nysgjerrig på bildene til Espen? Besøk hjemmesiden hans her: https://espenmills.no/ 

 

 

// Espens utvalgte favoritter:

 

1499 kr
–33%
OUTLET!
Out of stock
999 kr
699 kr