Om oss

Heat Experience består av en gjeng entusiastiske friluftsmennesker som har tilbrakt mye tid utendørs i kalde omgivelser. Tanken om batteridrevne varmeplagg var lenge bare en drøm for oss. I 2016 ble ønsket om å designe egne plagg, som ser bra ut i tillegg til å være optimalisert for Europeiske forhold, til virkelighet.

Ønsker du å komme i kontakt med en av oss send en henvendelse til:
kundeservice@heatexperience.no

Emil Asbjørnslett
daglig leder

Emil har en bakgrunn i bedriftsøkonomi, oppstart, import og salg mot sportsbransjen. Med lidenskap for entreprenørskap og en karismatisk natur er Emil en naturlig leder som drømmer om å bringe selskapet til nye høyder.

Fredrik Ive Pedersen
Markedsføringsjef

Med bakgrunn fra produksjon av foto og kommersiell film har Fredrik en brennende interesse for markedsføring. Med en positiv og kreativ holdning jobber Fredrik hver dag med at alle til slutt skal kjenne merkevaren Heat Experience.

Rasmus Fannemel
Produktutviklingssjef

Rasmus har en mastergrad i industriell design fra NTNU. Med fordypning i mellomlagsplagg, ett øye for detaljer og et kreativt sinn jobber Rasmus for å sikre at funksjonaliteten og kvaliteten på våre produkter er i toppsjiktet.

Daniel Engen
Markedskoordinator

Daniel har over 10 års erfaring fra salg og salgsledelse innen sportsbransjen før han tok steget over i markedsføring. Daniel sitt mantra er “nå ut til riktig publikum med det riktige budskapet”. Med glimt i øyet,humor og entusiasme er det ingen tvil om at Daniel vil nå vårt publikum.

Jarle Marius Nårud
senior produktutvikler

Jarle har en mastergrad i produktutvikling og produksjon fra NTNU. Med over 15 års erfaring som produktdesigner I sportsbransjen og et brennende engasjement for å innovere og designe produkter av høy kvalitet er det ingen tvil om at Jarle er riktig person for å bidra til å løfte Heat Experience til nye høyder.

Ailing Seah-Langeland
Head of Production & Operations

Ailing har over 17 års erfaring fra å jobbe med produsenter, merkevarer og forhandlere på global basis. Hennes erfaring strekker seg fra produksjon og logistikk til forretningsutvikling og strategisk vekst. Med sin brede erfaring, flerspråklige ferdigheter og en strukturert arbeidsstil, vil Ailing spille en integrert rolle i utviklingen og veksten av Heat Experience.

“Vårt mål er å levere funksjonelle produkter av høy kvalitet som faktisk fungerer”

våre produkter

Heat Experience er en norsk merkevare som fører produkter av svært høy kvalitet. Alle våre Batteridrevne Varmeplagg er nøye gjennomtenkt for å gi deg en behagelig opplevelse på kalde dager. Produktene er designet i Norge og materialer er håndplukket av oss for å sikre at plaggene puster godt og slipper ut fuktighet. Noe som er enda viktigere for plagg som tilfører aktiv varme enn for tradisjonell bekledning.

Gjennom designprosessen har vi knyttet god kontakt med våre leverandører i Kina og jobbet tett sammen med dem gjennom flere besøk til Shenzhen. De forskjellige produktene produseres hos ulike leverandører med spesialkompetanse på hvert sitt felt. Det er nemlig  ikke alltid slik at en leverandør av klær også er gode på skosåler. Heat Experience har nå fem ulike produkter i porteføljen, med totalt sju forskjellige modeller laget i samarbeid med tre ulike produsenter. Teamet vårt har vært i kontakt med flere hundre leverandører, og vi har gått gjennom et titalls prototyper før vi har tatt valgene våre basert på både kvalitet og pris. Dette har resultert i at vi tilbyr deg 2 års garanti på alle våre produkter.

Våre varmeplagg tilfører deg aktiv varme etter behov. Energien hentes fra oppladbare batterier, og det er enkelt å velge mellom de forskjellige varmenivåene.

Noen av våre samarbeidspartnere

Vårt kontor

Vår kontakt og besøksaddresse er vårt hovedkontor som ligger i Trondheim sentrum:

Heatexp AS Org.nr 917354758
co/ Beach Mountain

Østre rosten 102B
7075 Tiller
Norway