Om oss

Heat Experience består av en gjeng entusiastiske friluftsmennesker som har tilbrakt mye tid utendørs i kalde omgivelser. Tanken om batteridrevne varmeplagg var lenge bare en drøm for oss. I 2016 ble ønsket om å designe egne plagg, som ser bra ut i tillegg til å være optimalisert for Europeiske forhold, til virkelighet.

Ønsker du å komme i kontakt med en av oss send en henvendelse til:
kundeservice@heatexperience.no

“Vårt mål er å levere funksjonelle produkter av høy kvalitet som faktisk fungerer”

våre produkter

Heat Experience er en norsk merkevare som fører produkter av svært høy kvalitet. Alle våre Batteridrevne Varmeplagg er nøye gjennomtenkt for å gi deg en behagelig opplevelse på kalde dager. Produktene er designet i Norge og materialer er håndplukket av oss for å sikre at plaggene puster godt og slipper ut fuktighet. Noe som er enda viktigere for plagg som tilfører aktiv varme enn for tradisjonell bekledning.

Gjennom designprosessen har vi knyttet god kontakt med våre leverandører i Kina og jobbet tett sammen med dem gjennom flere besøk til Shenzhen. De forskjellige produktene produseres hos ulike leverandører med spesialkompetanse på hvert sitt felt. Det er nemlig  ikke alltid slik at en leverandør av klær også er gode på skosåler. Heat Experience har nå fem ulike produkter i porteføljen, med totalt sju forskjellige modeller laget i samarbeid med tre ulike produsenter. Teamet vårt har vært i kontakt med flere hundre leverandører, og vi har gått gjennom et titalls prototyper før vi har tatt valgene våre basert på både kvalitet og pris. Dette har resultert i at vi tilbyr deg 2 års garanti på alle våre produkter.

Våre varmeplagg tilfører deg aktiv varme etter behov. Energien hentes fra oppladbare batterier, og det er enkelt å velge mellom de forskjellige varmenivåene.

Noen av våre samarbeidspartnere

Vårt kontor

Vår kontakt og besøksaddresse er vårt hovedkontor som ligger i Trondheim sentrum:

Heatexp AS Org.nr 917354758
co/ Beach Mountain

Østre rosten 102B
7075 Tiller
Norway