Fri frakt på ordre over 1.000,-

HeatX Heated Everyday Socks S

Grey - EU37/39

Varenr:HEES039-S
799,-
FargetekstGrå
Størrelse
Vis varianter som liste
Utsolgt (399 dager)
BeskrivelseTeknisk infoBrukerveiledning
Beskrivelse
0

0

0

0

Teknisk info

Beskrivelse

Legg til et ekstra par HeatX ™ Heated Everyday Socks til samlingen din. Reservestrømpene kommer uten batterier og fjernkontroll, og er ment som et reservepar når de andre er i vaskemaskinen. Se etter det komplette settet hvis du ikke allerede har batteriene og fjernkontrollen.

 

Disse sokkene vil holde tærne dine varme og komfortable. Materialblandingen av ull og kunstfiber sørger for høy slitestyrke, holder på varmen og transporterer effektivt fuktighet bort fra føttene. Sokken er utstyrt med HeatX™ varmesystem. Varmeelementene er plassert over og under tærne. Reservestrømpene er kompatible med HeatX Reservebatteri og fjernkontroll. Batteri og fjernkontroll følger ikke med i denne pakken!

Les merLukk

Egenskaper

  • HeatX™ varmeteknologi
  • Merino ullblanding for optimal isolasjon og holdbarhet
  • 360 Toe Box -varme over og under tærne
  • Tre varmenivå
  • Kan vaskes i maskin
  • 2 års garanti

Materialsammensetning

20 % merinoull, 20 % nylon, 20 % akryl, 40 % polyester

Les merLukk

Størrelse

S: 37-39 EU
M: 40-42 EU
L: 43-45 EU

Les merLukk

Vask og stell

Dette produktet kan vaskes i maskin. Husk å ta ut batteriet og ta på plasthetten på USB-kabelen før vask. før vask. Maskinvask 30 C grader på skåneprogram. Heng til tørk. Må ikke tørkes i tørketrommel. Ikke vri. Ikke stryk.

Les merLukk

HeatX™ Teknologi

HeatX™ Sock Heat System har «360-toe box» med varme over og under tærne. NTC-temperaturkontroll sørger for at temperaturen holder seg innenfor sikre grenser. NTC er også en avgjørende del av strømoptimaliseringen, og gir deg varme bare når du trenger det. De buede batteriene er spesiallaget for å sikre god komfort, vekt og batteritid. Formen gjør at den sitter godt på benet, og vekt og størrlese er nøye testet for at det skal sitte stabilt og rolig selv i mye bevegelse. USB-C-grensesnittet muliggjør enkel lading mens du er på farten.

Les merLukk

Produktinformasjon

Kjønn Unisex
Størrelse 37-39


Brukerveiledning

Produkter du har sett på