Retur, reklamasjon og angrerett

Ved kjøp av varer hos Heatexp AS kan du alltid sende de i retur innen 14 dager fra du mottok varene, jmf. Lov om angrerett. Angreretten gir deg rett til å få pengene tilbake, men du må selv dekke fraktkostnadene for retur av dine varer. Varen må ligge i originalemballasjen, med merkelapper hengende på og varene må være ubrukt. Undertøy og kroppsnære plagg byttes ikke dersom originalemballasjen er brutt.

Uavhentede og ikke-betalte pakker vil bli belastet et gebyr på kr 200 + frakt tur / retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg. Er det noe feil på varen dekker vi kostnadene ved returen. Ta kontakt med oss og vi sender deg en returseddel og en eventuell ny vare. Om det foreligger feil eller mangler ved varen har du rett til å reklamere inntil 2 år.

SLIK RETURNERER DU
Heat Experience dekker ikke kostnadene ved retur/bytte av størrelser.

Fyll ut returskjema som kom sammen med din ordrebekreftelse. Du kan også laste ned skjemaet HER. Angi returårsak og hvilke varer du returnerer.
Legg varene du skal returnere og returskjemaet i original emballasje med alle merkelapper hengende på. Ikke teip eller skriv direkte på produktets emballasje.
Send pakke til:
Heatexp AS
co/ Beach Mountain
Østre rosten 102B
7075 Tiller
Norway