vintersport

Alle med lidenskap for vintersport vet at det handler om naturen, samholdet og opplevelsen. Ofte er aktivitetsnivået og innsatsen høy, og så kommer belønningen er når du når målet og setter deg ned for å nyte omgivelsene.

Produkter anbefalt for vintersport

NYHET!
199,00 kr
499,00 kr
1999,00 kr
1999,00 kr
1799,00 kr
50,00 kr

Tilbehør

Billader

299,00 kr
499,00 kr
199,00 kr
Tomt på lager

Tilbehør

Ekstra Vegglader

299,00 kr

Varmehansker/Votter

Everyday Varmehansker

1499,00 kr

Varmehansker/Votter

Everyday Varmevotter

1499,00 kr

“Jeg har prøvd Heat Experience varmevest i flere situasjoner: Som trener i skibakkene, på flere fjellturer, på snøscooterturer og på sykkeltur, både i aktivitet og etterpå. Rangeringen er 5 av 5 mulige.” -Peter Lind Friluftsguru

Kulda kommer raskt når aktiviteten avtar

Når du er i aktivitet produserer kroppen varme, men kulda kommer raskt når aktiviteten avtar, og behovet for varme skiklær, varmt alpintøy eller varme turklær melder seg. Når det gjelder påkledning blir 3-lagsprinsippet ofte brukt. Dette består av baseplagg som superundertøy i ull, et mellomlag og et ytterlag som gjerne er skallbekledning. Prinsippet fungerer godt og du kan justere antall lag etter behov.

Våre varmeplagg er designet for nordiske forhold

Heat Experience fokuserer på mellomlagsbekledning, og lar de som er gode på ull og skallbekledning ta seg av dette. Våre varmeplagg er designet for nordiske forhold, med god pusteevne og lav vekt, somgjør det mulig å dra nytte av våre varmeplagg selv når de ikke er slått på. Den høyeste temperaturen på våre varmeplagg vil hjelpe til med å tørke de andre plaggene, og de lavere temperaturene gir deg mulighet å sitte lenge uten å bli kald.

Se noen av funksjonene til våre varmeplagg