KJØPSBETINGELSER

For å handle hos Heateexp ASmå du ha fylt 18 år, er du under denne alderen må du få en myndig person til å bestille for deg. Vi tar forbehold om eventuelle skrive- og/eller Lager/datafeil.

Bestillingen er bindende i det kunden bekrefter bestillingen og ordrebekreftelse kommer opp. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett. Når vi mottar din bestilling får du automatisk ordrebekreftelse til din e-postadresse. Ordrebekreftelsen inneholder informasjon om produkter, pris, frakt, totalpris og kundeinformasjon. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen din.

Partene

Selger er Heatexp AS, Org.nr 917354758, Addr: co/ Beach Mountain Østre rosten 102B 7075 Tiller Norway, Epost: kundeservice@heatexperience.no,Tlf: 74414138 og betegnes i det følgende som selger/selgeren.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som  kjøper/kjøperen.

Personopplysninger

Heatexp AS vil aldri anvende dine opplysninger til annet enn hva du har gitt samtykke om. Heatexp AS selger/ bytter/ gir aldri personopplysninger til tredjepart. Heatexp AS kommer aldri til å la tredjepart ta i bruk dine personopplysninger. Du har til enhver tid rett til å kunne se de personopplysningene vi har registrert på deg, og dersom disse er feilaktige eller ufullstendige så har du rett til å få personopplysningene endret eller slettet. Merk at vi ikke lagrer ditt personnummer eller informasjon om ditt kredittkort. 

Leveringstid

Vi sender din ordre innen 2 virkedager i perioden 01.08 – 31.04 og innen 10 virkedager i perioden 01.05 – 31.07

Forsendelse / sporing

Vi sender alle varer med Posten. Med Posten leveres din pakke raskt og sikkert til et utleveringssted nær deg. Vi har en fast fraktpris på 99 kr inkl. mva uansett hvor i Norge du bor. Velger du å betale på Posten med Postoppkrav kommer det en tilleggsavgift på 29 kr inkl. mva. Total fraktkostnad inklusiv eventuell avgift kommer tydelig frem i kassen før du betaler.

Det forekommer ingen tillegg ved betaling med kort.

Retur, reklamasjon og angrerett

Ved kjøp av varer hos Heatexp AS kan du alltid sende de i retur innen 14 dager fra du mottok varene, jmf. Lov om angrerett. Angreretten gir deg rett til å få pengene tilbake, men du må selv dekke fraktkostnadene for retur av dine varer. Varen må ligge i originalemballasjen, med merkelapper hengende på og varene må være ubrukt. Undertøy og kroppsnære plagg byttes ikke dersom originalemballasjen er brutt.

Uavhentede og ikke-betalte pakker vil bli belastet et gebyr på kr 200 + frakt tur / retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg. Er det noe feil på varen dekker vi kostnadene ved returen. Ta kontakt med oss og vi sender deg en returseddel og en eventuell ny vare. Om det foreligger feil eller mangler ved varen har du rett til å reklamere inntil 2 år.

Reklamasjon

Hvis det foreligger en mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi selger melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen. Kjøper har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 mnd. fra mangelen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget. Reklamasjon kan skje senest to år etter at kjøper overtok varen. Dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lenger enn to år, er reklamasjonsfristen fem år.

Dersom varen har en mangel og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, kan kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpsloven kapittel 6 etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, velge mellom retting og omlevering, kreve prisavslag, kreve avtalen hevet og/eller kreve erstatning  fra selgeren.

Reklamasjon til selgeren bør skje skriftlig.

Tilbakebetaling

Kunden har rett til å få tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet inklusiv frakt innen 14 dager om han/hun hever kjøpet. Regelen gjelder fra den dag foretaket mottok henvendelsen. Dersom foretaket foretar omleveranse eller avhjelper ved reklamasjon, skal eventuelle fraktkostnader tilbakebetales innen 14 dager fra foretaket har mottatt den reklamerte varen dersom kunden har dekket fraktomkostninger.

Bytte av vare

BYTTE MED EN NY VARE/ANNEN STØRRELSE:
Legg ved en kopi av ordrebekreftelsen og skriv størrelsen du ønsker. Bruk Posten´s Bedriftspakke Dør-Dør når du sender varer i retur. Dette gir deg mulighet til å spore pakken i etterkant. Varer som blir sendt tilbake med andre metoder sendes på eget ansvar. Retur som blir sendt tilbake med postoppkrav vil ikke bli hentet.

RETURADRESSE:
Heatexp AS
Co Beach mountain
Østre rosten 102B
7075 Tiller
Norge

Betaling

Hos Heatexp AS kan du betale med VISA/Mastercard og postoppkrav. Betalingen din behandles alltid av en trygg tredjepart.
Kontoen din belastes ikke før varen er gjort klar og sendt ut. Det gjør at du kan være trygg på at du får det du betaler for.

BETALING MED VISA/MASTERCARD:
Du mottar hentelapp, SMS eller e-post fra posten og plukker opp pakken på ditt lokale postkontor. Får du ikke hentelapp en uke etter bestilling så ta kontakt med oss.

Heatexp AS benytter betalingsløsning via Stripe, inc. Stripe er PCI sertifisert som PCI service provider level 1 som er den strengeste nivå av sertifisering tilgjengelig i dagens betalingsindustri. For deg som kunde er dette en sikkerhet mot kortbedrageri. Du som kunde kan lese mer om Stripe og PCI sertifisering på Stripes nettsider www.stripe.com.

BETALING MED TWO
Ved betaling via faktura samarbeider netthandler med Two AS for it-løsning (personvernpolicy) og Aprila Bank ASA for fakturakjøp. For å handle på faktura som bedrift må du oppgi organisasjonsnummer. Forutsetninger for å få handle mot faktura er blant annet at du representerer et norsk aksjeselskap med folkeregistrert adresse i Norge, og at du er over 18 år. En kredittsjekk av foretaket du representerer vil bli gjort. Samtlige fakturaer er Aprila Bank ASA sin eiendom, befriende betaling kan kun skje til Aprila Bank ASA. Fakturaens betalingsvilkår finner du på netthandlerens checkout-side. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli sendt til inkasso.

BETALING MED POSTOPPKRAV:
Velger du å betale på Posten med Postoppkrav kommer det en tilleggsavgift på 29 kr. Vanlig frakt på 99,- + oppkravsgebyr på 29,- Total fraktkostnad inklusiv avgift kommer tydelig frem i kassen før du betaler. Ved uavhentede pakker ilegges et gebyr på 200,- (Postens frist for uthenting av varer er 2 uker).

RABATTKODER:
Rabattkoder kan ikke kombineres. En kan kun benytte en rabattkode pr handel. Rabattkoden må legges inn i handlekurven, og kan ikke legges til i etterkant. Rabattkoder gjelder en gang pr. Kunde, om ikke annet er spesifisert under tilbudet.

Uavhentede pakker

Ved uavhentede pakker ilegges et gebyr på 200,- ( Postens frist for uthenting av varer er 2 uker). Falske ordrer vil bli anmeldt og IP- adresse spores opp.

Salgsforbehold

Heatexp AS tar forbehold om prisendringer, trykkfeil, endringer i tekst, bilder og linker på våre nettsider og i våre butikker. Tilbud gjelder så lenge lageret rekker dersom annet ikke er definert.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.

Priser

Alle priser er inkl. 25 % MVA.