// Årets råeste bedriftsjulegave! 

Vi kjenner alle noen som fryser, enten det er ved kontorpulten eller på tur i skogen. Heat Experience leverer batteridrevne varmeprodukter for alle hverdagshelter. Gi dine kolleger en julegave som kan brukes både på jobb og i fritiden.

 

Eksempel på produkt og pris:

HEATED SIT PAD

Heat Experience sitteunderlag med innebygd varme er den perfekte turkompanjongen for deg som liker å nyte nistepakka og beundre landskapet uten å bli kald og våt i rumpa.

Ord. Pris: 559,-
pr. stk. Eks. MVA
Ved kjøp av 10-30stk
Gir 20% Rabatt
Pris: 447,-
pr.stk. Eks. MVA. 

HEATED EVERYDAY GLOVES

HeatX™ Heated Everyday Gloves er hanskene for daglig bruk. Med touchscreen- kompatibel fingertupp trenger du ikke å utsette de varme fingrene dine for det kalde været når du skal bruke telefonen.  

Ord. Pris: 1039,-
pr. stk. Eks. MVA
Ved kjøp av 10-30stk
Gir 20% Rabatt
Pris: 831,-
pr.stk. Eks. MVA. 

HEATED INSOLES

Heat Experience Batteridrevne Varmesåler er svært komfortable og ergonomisk utformet, med en behagelig gel-pute i hælen. Sålene er dekt i små hull som gir god pusteevne og optimal varmespredning.

Ord. Pris: 1199,-
pr. stk. Eks. MVA
Ved kjøp av 10-30stk
Gir 20% Rabatt
Pris: 959,-
pr.stk. Eks. MVA. 

HEATED EVERYDAY VEST

HeatX™ Heated Everyday Vest er et godt alternativ for både travle pendlere og kalde fotballforeldre. Med varmepaneler plassert på brystet og korsryggen hjelper den deg å sikre kjernetemperaturen i kalde omgivelser. 

Ord. Pris: 1199,-
pr. stk. Eks. MVA
Ved kjøp av 10-30stk
Gir 20% Rabatt
Pris: 959,-
pr.stk. Eks. MVA. 

Daniel engen

// Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Daniel sitter klar til å svare på din henvendelse.

 

Aldri mer en kald dag med smarte varmeklær

Høsten gir oss varme høstfarger, og byr på mange flotte opplevelser både inne og ute. Men så banker plutselig kong vinter på døra, og med dyr strøm og kalde dager utendørs er det like greit å forberede seg. Men behøver du å kle deg som en polfarer for en tur til butikken fordi om gradestokken rimer og viser mange blå? Svaret kan være batteridrevne varmeplagg. Kroppsnære klær som holder deg varm gjennom hele dagen, og som er meget behagelig å bevege seg rundt i.  

Varmeplagg fra Heat Experience passer like godt om du er på vei opp på en fjelltopp, følger barna til barnehagen, lufter hunden, eller kjører motorsykkel til jobb. Så fort du begynner å fryse, trykker du bare på knappen, og varmen sprer seg raskt i genseren, vesten, hanskene eller sålene. Enkelt, smart og komfortabelt!  

Varme, smarte og tidløse plagg har sakte men sikkert blitt en trend blant frosne nordmenn. Mange har til og med tatt de i bruk innendørs på de kaldeste dagene. Kanskje ikke så rart med strømprisene, og alle undersøkelsene som viser hvor mye du sparer på å senke innetemperaturen noen grader. Så her snakker vi virkelig verdifull multibruk.

Enkelt, smart og komfortabelt! 

Se flere produkter

TRYKK PÅ VARMEPLAGG

Ønsker du eller din bedrift trykket egen logo på et av våre produkter har vi muligheten til å tilby det. Prisene varierer etter produkt og antall.