JAKT og fiske


Jakt er friluft, og friluft er jakt. Er det noen som vet å ha utstyr og kompetanse i orden så er det jegeren. Det finnes mange gode grunner til å glede seg til jaktsesongen, med flotte naturopplevelser og godt samhold. Heat Experience gjør opplevelsen enda bedre, med komfortable og praktiske jaktklær som tilfører varme ved behov.

Produkter anbefalt for jakt og fiske

Designet for nordiske forhold

Våre varmeplagg er designet for nordiske forhold. God pusteevne og lav vekt gjør det mulig å dra nytte av vår jaktbekledning selv når varmeplagget ikke er påslått. Hensikten er at du som jeger skal ha mulighet til å slippe å bli kald, og at du kan justere temperaturen ved behov.

Vårt mål er å være et supplement

På vei til jaktpost kan jegeren fort bli varm og svett, når du da setter deg ned, og skal sitte lenge, vil du kunne tørke det innerste laget av klær ved å skru på den høyeste temperaturen i en periode. Heat Experience fokuserer på mellomlagsbekledning, og lar de som er gode på ull og skallbekledning ta seg av dette. Vårt mål er å være et supplement som gir deg som jeger mulighet til å justere temperaturen etter behov.

Se noen av funksjonene til våre jaktklær!