friluft

 


Friluftsmennesker vet at det å være på tur handler om opplevelsen, samholdet og naturen. Riktig valg av turutstyr og -bekledning er noen ganger avgjørende for å oppnå turglede, og en av de viktigste faktorene er å unngå å fryse underveis.

Produkter anbefalt for friluft

NYHET!

OUTDOOR SERIES

Heated Outdoor Mittens

1799 kr
NYHET!

OUTDOOR SERIES

Heated Outdoor Gloves

1799 kr
NYHET!
NYHET!
NYHET!
NYHET!
699 kr
Se flere produkter
 

3-lags prinsippet

Når det gjelder påkledning blir 3-lagsprinsippet ofte brukt.  Dette består av baseplagg som superundertøy i ull innerst, et mellomlag og et ytterlag som gjerne er skallbekledning. Prinsippet fungerer godt og du kan justere antall lag etter behov. Heat Experience fokuserer på mellomlaget, og lar de som er gode på ull og skallbekledning ta seg av de øvrige lagene.

Designet for nordiske forhold

Når du går på tur er du som regel mye i bevegelse og holder deg varm. På topptur, eller lengre fjelltur kan du også bli svett og klam. Våre varmeplagg er designet for nordiske forhold, med god pusteevne og lav vekt som gjør det mulig å dra nytte av turbekledningen selv når varmeplagget ikke er slått på.

 

Tørker det innerste laget

Er du glad i å gå turer i skog og mark, på fjell og vidde, er du kanskje kjent med at opplevelsen kan være størst når du når målet, og det er tid for å sitte og nyte. I disse situasjonene kan vår varmebekledning være perfekt. Den høyeste temperaturen på varmeplagget vil hjelpe å tørke det innerste laget av klær, mens de lavere temperaturene gir deg mulighet til å sitte lenge uten å bli kald.

Se noen av funksjonene til våre varmeplagg.

Produktdesigner Rasmus forteller kort om varmeplagg.