friluft

Friluftsmennesker vet at det å være på tur handler om opplevelsen, samholdet og naturen. Riktig valg av turutstyr og -bekledning er noen ganger avgjørende for å oppnå turglede, og en av de viktigste faktorene er å unngå å fryse underveis.

Produkter anbefalt for friluft

Varmesåler

Varmesåler

1499 kr

Varmehansker/Votter

Everyday Varmehansker

1499 kr

Varmehansker/Votter

Everyday Varmevotter

1499 kr
NYHET!
699 kr

Jakthanske

Jakthanske

1499 kr
1999 kr
1799 kr
1999 kr
1999 kr
2249 kr
499 kr
2499 kr

Varmebukse

Varmebukse

1999 kr
2499 kr
1999 kr

Tilbehør

Ekstra Vegglader

299 kr
499 kr

Vesten gir oss den ekstra varmen som gjør at vi kan være ute lenger, eller den hjelper rett og slett bare til slik at vi slipper å fryse den tida vi skal være ute.”Test av varmevest DINSIDE.NO 05.03.18

Les testen til din side HER!

3-lags prinsippet

Når det gjelder påkledning blir 3-lagsprinsippet ofte brukt.  Dette består av baseplagg som superundertøy i ull innerst, et mellomlag og et ytterlag som gjerne er skallbekledning. Prinsippet fungerer godt og du kan justere antall lag etter behov. Heat Experience fokuserer på mellomlaget, og lar de som er gode på ull og skallbekledning ta seg av de øvrige lagene.

Designet for nordiske forhold

Når du går på tur er du som regel mye i bevegelse og holder deg varm. På topptur, eller lengre fjelltur kandu også bli svett og klam. Våre varmeplagg er designet for nordiske forhold, med god pusteevne og lav vekt som gjør det mulig å dra nytte av turbekledningen selv når varmeplagget ikke er slått på.

Tørker det innerste laget

Er du glad i å gå turer i skog og mark, på fjell og vidde, er du kanskje kjent med at opplevelsen kan være størst når du når målet, og det er tid for å sitte og nyte. I disse situasjonene kan vår varmebekledning være perfekt. Den høyeste temperaturen på varmeplagget vil hjelpe å tørke det innerste laget av klær, mens de lavere temperaturene gir deg mulighet til å sitte lenge uten å bli kald.

Se noen av funksjonene til våre varmeplagg!