Heat Experience produkttester team

Tips og triks: Slik sommerlagrer du HeatX-batteriene dine.

Sommeren er på vei, og det er på tide å si farvel til våre Heat Experience plagg for denne gang. Men ikke vær redd, vi skal ta godt vare på batteriene dine mens du nyter sola og ferien din!

Litium-ion-batteriene er som små superhelter som gir liv til varmeklærne dine, og som med alle helter trenger de litt hvile og avslapning av og til. Derfor vil vi gi deg noen tips om hvordan du kan oppbevare batteriene dine på en god og trygg måte

Først og fremst, lad opp batteriene før du gir dem en velfortjent pause. Vi vil ikke at de skal lide av “lavt batterisyndrom” og føle seg utladet når vinteren kommer tilbake. Så gi dem en god ladning og de vil takke deg senere.

Når du trenger varme fra topp til tå. Heat Experience batterier i alle former og varianter.  Foto: Rasmus Fannemel

Når du tar ut batteriene fra klærne, kan du forestille deg at du tar ut hjertet fra brystet på et levende vesen. Men ikke vær bekymret, de vil overleve det! Hvis du lar dem være i klærne, kan det føre til skade på kontakten, og det vil vi ikke ha.

Heat Experience Heated Outdoor gloves & mittens bruker 2200mAh Lithium-ION batterier som sårt trenger en sommerpause etter en lang og varm sesong. Da er det viktig å plugge ut batteriene, lade dem opp og oppbevare dem på en trygg plass. 

Spa for batterier ❤️

Så hvor skal du oppbevare de små superheltene dine? Vel, tenk på et kjølig og tørt sted som et slags spa for batteriene. Det er ideelt hvis temperaturen er mellom 20-25°C (68-77°F) og fuktigheten er mindre enn 50%. Vi vil ikke at de skal svette for mye eller få heteslag, så unngå direkte sollys og plasser dem i en brannsikker beholder for ekstra sikkerhet.

Og selv om batteriene dine tar en pause, betyr ikke det at du skal glemme dem helt. Sjekk dem av og til, gi dem litt oppmerksomhet og en liten ladning hvis de trenger det. Bittelitt omsorg kan nå veldig langt!

 

☀️ GOD SOMMER ☀️

 

Vi håper disse tipsene har vært nyttige for å ta vare på batteriene dine, og at du nå kan nyte sommeren med god samvittighet. Det har vært en helt fantastisk vintersesong, og vi vil takke alle som fant denne bloggposten nyttig for å være en del av Heat Experience-familien.

 

Psst! Vi kan nesten ikke vente til neste sesong starter, da vi har en hel rekke med enda flere innovative varmeklær og tilbehør i produksjon. Vi kan allerede røpe at det blir en del spennende nyheter som vil gi deg den varme og komforten du fortjener, så hold øynene åpne og følg med på våre kanaler.

 

Tusen takk for at du valgte Heat Experience, og vi sees snart igjen når kulda kommer tilbake!

 

Tekst og bilder: Daniel Engen, Rasmus Fannemel og Mats Jensen Nordeidet. 

NYHET!

OUTDOOR SERIES

Heated Outdoor Mittens

1799 kr
NYHET!

OUTDOOR SERIES

Heated Outdoor Gloves

1799 kr
NYHET!
NYHET!