MØT VIBEKE – Spesialsykepleieren som kjører motorsykkel til jobb 🤩

Batteridrevne varmeklær er ikke bare forbeholdt de tøffeste av de tøffe som Vibeke og hennes like. Flere og flere vanlige pendlere har oppdaget fordelene med å bruke varmeklær på vei til jobb, enten man kjører motorsykkel eller går til bussen.

Vi har alle vært der, hvor man står og hutrer på bussen eller trikken, og prøver å puste på fingrene for å få dem til å tine opp. Det er ikke akkurat en behagelig start på dagen.

Men med varmeklær fra Heat Experience kan man holde seg varm og behagelig selv på de kaldeste dagene. Og det beste av alt? Man slipper å kle seg som en Michelin-mann for å gjøre det.

Så, om du ønsker å ha en mer behagelig pendleropplevelse gjennom vinteren, kan vi anbefale å prøve ut varmeklær. Enten du skal på bussen, trikken, motorsykkelen eller rett og slett bare ut på tur, kan vi love at du vil føle deg som en ekte vinterkriger med våre produkter.

Så ta en titt på vårt utvalg, og finn det som passer for deg. Med Heat Experience kan du nå ta tilbake kontrollen over vinteren, og nyte den på en helt ny måte!

“Et alternativ jeg bruker mye når jeg kjører mc, særlig offroad, er Heated Core Vest. Den gir varme der det trengst, og fordi den ikke har ermer gir den god plass under brynje eller annen beskyttelse.

Denne hender det jeg også bruker over en genser, dersom det er akkurat litt for kjølig til å ikke ha et ekstra ytterplagg på fritiden.”

 

HVA ER VIBEKES FAVORITT?

Vi lurte på hva som var Vibekes favoritt av våre produkter, og dette er hva hun kunne fortelle oss:

“På grunn av revmatisme er jeg veldig varmekjær, og både såler, hansker, jakker og vester er gode å ha. Det er vanskelig å anbefale bare én favoritt, men det er nok denne blå varmegenseren jeg bruker aller mest”

Grid Fleece Varmegenser fungerer både under kjøreklærne, i garasjen, på jobb, til og fra trening og hjemme. Jeg liker godt at den er elastisk, sånn at den ikke strammer og at ermene kan trekkes opp. I tillegg er den både varm og myk.

Denne har jeg blitt så glad i 💖