MØT VIBEKE – Spesialsykepleieren som kjører motorsykkel til jobb 🤩

Spesialsykepleieren Vibeke er en av de som virkelig gjør fullt utnytte av både vest, hansker og såler, for ved siden av å være mor, bestemor og spesialsykepleier er hun lidenskapelig glad i å kjøre motorsykkel hele året. – Sommer som vinter.

Denne bautaen av en dame har vært en flittig bruker av våre produkter siden vi startet opp i 2016 og bruker plaggene våre daglig, nesten hele året.

Vintermotorsykling er en hobby som er forbeholdt de færreste, men Vibeke lar verken snø eller kulde stanse seg på sin søken etter fartsfylt moro.

Hun legger heller ikke skjul på at varmeklær har vært avgjørende for å holde komforten på topp gjennom hele vinterhalvåret. 

“Et alternativ jeg bruker mye når jeg kjører mc, særlig offroad, er Heated Core Vest. Den gir varme der det trengst, og fordi den ikke har ermer gir den god plass under brynje eller annen beskyttelse.

Denne hender det jeg også bruker over en genser, dersom det er akkurat litt for kjølig til å ikke ha et ekstra ytterplagg på fritiden.”

HVA ER VIBEKES FAVORITT?

Vi lurte på hva som var Vibekes favoritt av våre produkter, og dette er hva hun kunne fortelle oss:

“På grunn av revmatisme er jeg veldig varmekjær, og både såler, hansker, jakker og vester er gode å ha. Det er vanskelig å anbefale bare én favoritt, men det er nok denne blå varmegenseren jeg bruker aller mest”:

 

Grid Fleece Varmegenser fungerer både under kjøreklærne, i garasjen, på jobb, til og fra trening og hjemme. Jeg liker godt at den er elastisk, sånn at den ikke strammer og at ermene kan trekkes opp. I tillegg er den både varm og myk.

Denne har jeg blitt så glad i 💖