Foto: @ostogfiken

På leting etter snø, midt på sommeren! 

Det er ingen hemmelighet at våre batteridrevne varmeklær er utviklet for alle oss som elsker vinter, men ikke nødvendigvis er så veldig glade i å fryse rumpa av oss. Da er det ekstra komfortabelt og kunne sko eller kle seg med batteridrevne varmesåler, varmejakker eller en varmevest med innebygde varmetråder fra Heat Experience. 

Er du som oss og en av de som foretrekker sommerslushen under beina fremfor i plastkoppen? Da håper vi du finner litt sommerlig iskald inspirasjon med reisetips fra Heat Experience HER 👇 😍 

 

Foto: www.folgefonna.no

 

 

SOMMER I VINTERLAND 🇳🇴
Fonna Glacier Ski Resort


Har du ikke besøkt Fonna sommerskisenter enda, er denne sommeren kanskje den perfekte tiden å gjøre det på. Fonna Glacier Ski Resort er idyllisk plassert 1200 moh, på isbreen Folgefonna, i hjertet av Hardanger. Er du en av de mange som har besøkt Fonna før vet du nøyaktig hva vi prater om om 👍

Fonna Glacier Ski Resort er nemlig det perfekte fristedet for oss som ELSKER snøfylt sommerskiføre. 
Sommersesongen på Fonna varer som regel fra Mai til September og de holder åpent daglig gjennom hele perioden.

 

Velger du å ta deg deg turen til Fonna i sommer så er det ikke sikkert du trenger å skru på varmen i varmevottene eller varmehanskene dine, da er det enda godt at våre produkter er like gode uten varme som med ♨️ 

 

Sjekk ut våre beste alternativer nedenfor. 

 

 

NYHET!

OUTDOOR SERIES

Heated Outdoor Mittens

1799 kr
NYHET!

OUTDOOR SERIES

Heated Outdoor Gloves

1799 kr

Foto: www.schnalstal.com

 

 

PANORAMAUTSIKT OVER ÖTZAL-TOPPENE 🏔️

Val Senales 🇮🇹


Bakkene i Val Selanes – Breskiområdet strekker seg fra Grawand fjellstasjon på 3212 meter og hele veien bort til Kurzraser dalstasjon på 2000 meter.

Vakre Val Selanes byr på utfordringer for hele familien og har både utfordrende utforløyper, en åtte kilometer lang dalløype som går over Schmugglerscharte, barnebakker og store områder for slalomtrening for de som ønsker det.

 

Du kan enten overnatte på Europas høyest plasserte hotell, Glacier Hotel Grawand, sette opp campingplass med bobil ved foten av fjellet eller sovne midt i byen på Smart hotel Firn med tilgang til Spa og meget overkommelige priser.

Foretrekker du en tur til Italia fremfor Norgesferie i Sommer er Val Selanes anbefalt av oss i Heat Experience 🤩

 

 

Foto: www.powderhounds.com

 

 

I HJERTET AV ALPENE ❄️

Mayrhofen 🇦🇹


Østerrike har i årevis vært en en populær sommerferie destinasjon for mange snøglade Skandinaver, og velger du å ta turen til landet som huser det som populært blir kalt “hjertet av alpene” med familien i sommer, anbefaler vi fantastiske Mayrhofen, som holder åpent hele 11 måneder av året.

 

Nær enden av den fantastiske Zillerdalen utstråler Mayrhofen østerriksk sjarm bare en times kjøretur fra Innsbruck flyplass.

Her finner du over 139 km med løyper som garantert sørger for utfordringer på alle nivåer, og løypeforholdene er sikret med snøkanoner av høyeste kvalitet gjennom hele året.

 

Feriestedet ligger mellom de vakre Ahorn- og Penken-fjellene som sammen tilbyr et mangfold som er vanskelig å matche. Den sørvendte Ahorn byr på nydelige solfylte, cruise-bare løyper som rett og slett må oppleves.

For den mer eventyrlystne har du Penken ‘Action Mountain’, og på beryktede Harakiri, finner du freestyle-himmelen i en av de desidert beste parkene Europa har å by på.

 

Høres ikke dette fristende ut for årets sommerferie? Vel, da er kanskje strender og paraplydrinker det riktige feriemålet for deg:)

 

 

 

☀️ SOMMERFAVORITTER ☀️

Hva med en varmevest med innebygde varmetråder? 

 

 

NYHET!
NYHET!
Out of stock

Vil du være først ute til å lese saker som denne? Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev HER