NORGES HEMMELIGE VÅPEN UNDER OL I BEIJING 🏂

Vi er stolte over å kunne fortelle om den fantastiske suksessen til det Norske landslaget under OL i Beijing, og spesielt om deres bruk av batteridrevne varmeklær fra Heat Experience. Våre varme klær spilte en avgjørende rolle i utøvernes prestasjoner, og hjalp dem med å holde seg varme og fokusert under de kalde forholdene.

Temperaturene i Beijing var ekstremt lave under OL, og mange av utøverne kjempet mot kulden for å kunne yte sitt beste. Imidlertid, takket være vår avanserte teknologi og innovative design, var ikke kulden en utfordring for de norske utøverne som var utstyrt med våre varme klær.

Våre varme klær gir en kontinuerlig og jevn varme som var avgjørende for utøvernes suksess. De kunne stå i ro og konsentrere seg om konkurransen, i stedet for å måtte hoppe og sprette for å holde seg varme. Dette ga de norske utøverne en klar fordel over konkurrentene, og hjalp dem til å oppnå de fantastiske resultatene de gjorde.

Vi er glade for å ha vært en del av det Norske landslagets suksess under OL i Beijing, og det gjør oss stolte å se at våre produkter kan hjelpe toppidrettsutøvere til å yte sitt beste under tøffe forhold.

Vi vil fortsette å utvikle våre varme klær og teknologi for å gi utøvere og andre som trenger å holde seg varme og komfortable i ekstreme værforhold, det beste utstyret som finnes på markedet. Så neste gang du trenger å holde deg varm i kulden, kan du stole på Heat Experience for å gi deg det beste av det beste!

De norske utøverne brukte varmevester fra Heat Experience under hele turen. Foto: Snowboardforbundet

GULLOPPSKRIFTEN?

– Det er ganske likt her som i Pyeongchang, og jeg er dårlig på å kjøre når det er kaldt. Heldigvis har jeg fått meg en varmevest med batteri, den varmer overkroppen ganske bra, så det går overraskende fint å kjøre her nå sier Kleveland. 

– Er det gulloppskriften? 

Ja, den har i hvert fall hjulpet ganske dugelig, smiler Marcus Kleveland.

Batteridrevne varmevester er det perfekte plagget for alle som blir stående i ro ute i kulda. Enten om du er toppidrettsutøver eller bare ivrig turgåer. Foto: Fredrik Ive Pedersen

DE ANDRE NASJONENE VAR MISUNNELIGE

– ” Jeg har akkurat vært på tur med landslaget og de var superfornøyd med varmevestene de fikk. Det hjalp veldig når utæverne var i Calgary og kjørte konkurranse i -30. De andre nasjonene hadde vært misunnelige på dem når de stod på toppen, så det har helt klart vært et hjelpemiddel for prestasjonene til utøverne. “Landslagstrener, Per Iver Grimsrud

NYHET!

OUTDOOR SERIES

Heated Outdoor Mittens

1799 kr
NYHET!

OUTDOOR SERIES

Heated Outdoor Gloves

1799 kr
NYHET!
NYHET!