arbeidstøy


Det er ikke til å legge skjul på at det europeiske klimaet er skiftende, og mange mennesker jobber ute i kulda med skiftende aktivitetsnivå. Empirisk forskning viser at effektiviteten reduseres når kroppen blir kald, og en kjent utfordring er at det ikke alltid passer å skifte klær flere ganger i løpet av en arbeidsdag.

Anbefalte produkter

Varmeplagg tilfører kroppen varme

Heat Experience batteridrevne varmeplagg tilfører kroppen varme. Energien hentes fra oppladbare batterier, og det er enkelt å velge mellom ulike varmenivå, samt å slå av og på varmeeffekten etter behov.

Fokuserer på varmt mellomlagstøy

Heat Experience fokuserer på varmt mellomlagstøy, og lar de som er gode på ull og tradisjonelt arbeidstøy ta seg av dette. På denne måten kan vi tilby varmt arbeidstøy som passer perfekt under den slitesterke ytterbekledningen og over ullundertøyet.

Heat Experience representerer den høye kvaliteten

Produktene fra Heat Experience representerer den høye kvaliteten en Norsk merkevare knytter seg mot. Alle våre produkter er nøye gjennomtenkt for å gi brukeren en behagelig og komfortabel opplevelse i kaldt klima.  Produktene er designet i Norge og alle materialer er håndplukket av oss. Dette for å sikre at plaggene puster godt og slipper ut fuktighet, noe som er enda viktigere for plagg som tilfører varme enn for tradisjonell bekledning.

TRYKK PÅ VARMEPLAGG

Ønsker du eller din bedrift trykket egen logo på et av våre produkter har vi muligheten til å tilby det.Priser varierer etter produkt og antall. Ta kontakt for tilbud.

Kontakt oss!

Se noen av funksjonene til vårt arbeidstøy!