Aldri mer en kald dag med smarte varmeklær

Høsten gir oss varme høstfarger, og byr på mange flotte opplevelser både inne og ute. Men så banker plutselig kong vinter på døra, og med dyr strøm og kalde dager utendørs er det like greit å forberede seg. Men behøver du å kle deg som en polfarer for en tur til butikken fordi om gradestokken rimer og viser mange blå? Svaret kan være batteridrevne varmeplagg. Kroppsnære klær som holder deg varm gjennom hele dagen, og som er meget behagelig å bevege seg rundt i.  

Varmeplagg fra Heat Experience passer like godt om du er på vei opp på en fjelltopp, følger barna til barnehagen, lufter hunden, eller kjører motorsykkel til jobb. Så fort du begynner å fryse, trykker du bare på knappen, og varmen sprer seg raskt i genseren, vesten, hanskene eller sålene. Enkelt, smart og komfortabelt!  

Varme, smarte og tidløse plagg har sakte men sikkert blitt en trend blant frosne nordmenn. Mange har til og med tatt de i bruk innendørs på de kaldeste dagene. Kanskje ikke så rart med strømprisene, og alle undersøkelsene som viser hvor mye du sparer på å senke innetemperaturen noen grader. Så her snakker vi virkelig verdifull multibruk.

Enkelt, smart og komfortabelt! 

Er det dyrt å lade batteriene?  

Svaret er nei. Ett fullt batteri bruker ikke mer strøm enn det du bruker for å lage 4 kanner med kaffe fra en ordinær kaffetrakter, eller mellom to og tre oppladninger av de fleste mobiltelefoner. Det vil si mellom 20 øre og 1 krone per ladning.

Komplisert å bruke?

Batteridrevne varmeplagg har små varmetråder sydd inn i stoffet. Disse varmetrådene trekker varme fra et batteri eller en HeatX™ powerbank plassert på innsiden av tøyet. Varmen blir så fordelt jevnt utover de viktigste områdene på kroppen for å gi deg en stabil og komfortabel kjernetemperatur.

I tillegg er det mulig å kontrollere varmen på alle årets nye produkter med vår helt egen Heat Experience APP, som selvsagt kan styres enkelt fra telefonen. Det betyr at du har full kontroll over både strøm- og varmeforbruk gjennom hele dagen.

// Pakket full av funksjoner:

1499 kr
–33%
OUTLET!
Out of stock
999 kr
699 kr